Premieră. Pasagerul cu numărul 1 milion de pe Aeroportul Cluj, aniversat în mai

Aeroportul Internațional Cluj sărbătorește mâine seară pasagerul cu numărul 1 milion pe anul 2018. Este pentru prima dată când evenimentul are loc în luna mai.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj se pregătește să sărbătorească pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat în anul 2018. Acesta a ajuns cu o lună mai repede față de anul trecut și cu mai bine de jumătate de an mai devreme decât în urmă cu 7 ani, când aeroportul sărbătorea pentru prima dată atingerea pragului de un milion de pasageri.

“Joi, 24 mai, la ora 18.45, urmează să aniversăm primul milion pentru anul acesta. Este pentru prima dată în luna mai. Avem o creştere de aproximativ de 8% a traficului. Merge foarte bine activitatea. În ce priveşte zborurile turistice vom avea anul acesta 12 destinaţii turistice în 5 ţări. În ce priveşte Antalya, vom avea 12 zboruri pe săptămână. Tradiţional, e cea mai bună destinaţie turistică din Cluj. Perioada de operare ne bucurăm că s-a extins între 12 mai şi 27 octombrie”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo.

Prin comparație, Aeroportul Internațional Sibiu a reușit abia în decembrie 2017 să marcheze 500.000 de pasageri înregistrați pe parcursul unui an.


Bianca PREDA

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat