Premii și spectacol la Gala Tineretului 2016

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează o nouă ediție a Galei Tineretului Sibian. Evenimentul se va desfăşura miercuri, 7 decembrie, începând cu orele 17.00, la Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong. gala-tineretului-sibian-2015

În cadrul Galei vor fi decernate premii care vor răsplăti activitatea de şi pentru tineret depusă de-a lungul anului 2016 de asociaţii, instituţii, grupuri nonformale şi alte structuri care s-au preocupat de a oferi tinerilor posibilitatea de a participa la activităţile  în folosul lor şi al comunităţii.

Premierea va fi intercalată cu momente artistice şi se va finaliza cu o reuniune a participanților, în sala de la parter a Teatrului pentru Copii şi Tineret Gong. Vor fi acordate premii pentru următoarele categorii: cel mai bun proiect de/pentru tineret, cea mai activă organizaţie de/pentru tineret, cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret, cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret, cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar, cel mai bun proiect al unei asociații noi înființate în 2015-2016, stimularea asociativității și cea mai bună pagina de internet de/pentru tineret. De asemenea vor fi acordate și câteva premii speciale celor care au susținut activitatea de tineret sibiană în 2016.
Evenimentul este cofinanțat în cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului, precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Culturale 2016.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*