Preşedintele FDGR, optimist în privinţa rezultatului pe municipiul şi judeţul Sibiu

Preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Paul Jurgen Porr, s-a declarat în această noapte, după închiderea urnelor, optimist în privinţa rezultatului pentru Primăria municipiului Sibiu şi Consiliul Judeţean.

„Da. În privinţa oraşului Sibiu, da şi în privinţa judeţului”, a afirmat Porr, întrebat de jurnalişti dacă este optimist.

Paul Jurgen Porr este primul candidat pe lista FDGR pentru Consiliul Judeţean Sibiu, iar edilul interimar, Astrid Fodor, este candidata Forumului pentru un nou mandat de primar. Astrid Fodor a primit deja, la sediul FDGR, felicitări din partea unor membri şi simpatizanţi.

Astrid Fodor și tinerii din echipa ei de campanie  | foto: Mihai Colibaba

Astrid Fodor și tinerii din echipa ei de campanie | foto: Mihai Colibaba

Reprezentanţii FDGR au ţinut să le mulţumească tuturor cetăţenilor care au fost la vot ieri. „Nu avem încă niciun rezultat, despre asta vom discuta mâine într-o conferinţă de presă. (…) Vreau să mulţumesc tuturor cetăţenilor acestei ţări care au fost astăzi la vot, care nu au văzut în acest act doar un drept, ci şi o obligaţie morală pentru comunitate. În al doilea rând, aş vrea să mulţumesc din partea colegilor FDGR tuturor celor care au au votat listele FDGR-ului. În al treilea rând, aş vrea să mulţumesc staff-ului nostru care a dus greul acestei campanii, membrilor şi simpatizanţilor FDGR care ne-au sprijinit sub o formă sau alta. Despre rezultatele concrete din oraş sau judeţ, mâine sau mai târziu, când vom avea nişte rezultate”, a susţinut Porr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*