Cel mai modern garaj pentru ambulanţe din România a fost inaugurat la Sibiu de către preşedintele Consiliului Judeţean Ioan Cindrea.

La eveniment au participat prefectul Ovidiu Sitterli, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Banciu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, Ovidiu Luca, liderul Federaţiei Naţionale a Sindicale Ambulanţa din România, Gheorghe Chiş, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Martin Bottesch, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Gabriel Budescu şi alte oficialităţi locale.

 

Investiţia a fost posibilă datorită fondurilor alocate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sibiu care s-au ridicat la suma de 2.659.454 lei şi s-a realizat în decurs de 6 luni, lucrările fiind executate de către SC Dinamic Grup SRL.

Semnalul pe care doresc să îl dăm şi prin finalizarea acestei investiţii este acela că sănătatea este una din primele priorităţi ale judeţului Sibiu. În acest demers, staţia de Salvare este pentru Consiliul Judeţean este o urgenţă, pentru că primii care ajung la căpătâiul bolnavilor sunt angajaţii Serviciului Ambulanţă. Cu siguranţă această hală îmbunătăţeşte actul medical, prin condiţiile civilizate pe care le oferă, mai cu seamă prin amenajarea unei boxe unde ambulanţele sunt igienizate şi dezinfectate ”, a spus preşedintele Ioan Cindrea.

Prezent la eveniment, Gheorghe Chiş, liderul Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanta, şi-a exprimat dorinţa ca în fiecare judeţ din ţară să existe un asemenea garaj pentru ambulanţe şi i-a asigurat pe cei prezenţi că nu există nici un garaj de o aşa ţinută în toată România.

Ioana NICA – Purtător de cuvânt Consiliul Judeţean Sibiu

 

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*