Președintele Iohannis, înjurat ca la ușa cortului! „Ești o zdreanță ordinară și un prost, bă!” | VIDEO

Insulte și amenințări la adresa președintelui Iohannis, lansate de un om de afaceri din Sibiu!

Adrian Nicoară, patronul lanțului de benzinării Euroil, pare a fi protagonistul unor imagini controversate care circulă în această seară pe rețelele sociale.

Mai bine de trei minute, bărbatul nervos se filmează adresându-i cuvinte grele lui Iohannis:

 • „Dvs. ați pus niște oameni să mă sune de pe telefoane ascunse, este normal așa ceva, domnu’ președinte? Eu sunt speriat și mă doare în p…ă.”

 • „Dvs. faceți sex? Mult? Sau numai miercurea, sau nu știu, sau nici nu prea mai faceți sex, că dvs. sunteți foarte ocupat cu această perioadă în care beliți p…a cu toții acolo, că nu faceți nimic. Mințiți poporul! Papagalule!”

 • „Am avut de recuperat bani de la firma voastră, de la Tursib, DPC, i-am scos cu cleștele, cu patentul. Dumneatale ziceai că ești pe p…a ta. Ai fost un papagal de când ai fost primar, fraiere!”

 • „Fac mătreață de la tine, băi, găină urâtă!”
  „Și românii votează Iohannis că este sasul corect… Câte case aveți, domnu’ Iohannis? Că am fost eu acuma la notar și mi-o arătat niște extrase. Sincer, numai șase? Vă spun eu câte aveți și dacă mă mai sună cineva și mă deranjează, o să belești p…a, fratele meu! Îmi sugi p…a dacă mă mai superi! Înțelegi? Eu știu câte case ai.”

 • „Iar când ai trecut cu bicicleta la mine pe stradă, m…e, te-o salutat nevastă-mea, o femeie rezonabilă, n-ai răspuns, că tu ești primarul din p…ă, m…e! M-am supărat, chiar n-am vrut să te mai jignesc, căcatule!”

 • „N-am vrut să te mai jignesc, jur pe sănătatea mea, dar ești o zdreanță ordinară și un prost, bă, m…e! N-ai decât doi neuroni, dar unul e în concediu în Germania.”

Precizăm că înregistrarea circulă pe internet în această formă, iar editorul nostru a cenzurat limbajul licențios și a adăugat watermark-ul Mesagerul de Sibiu.

Până la această oră, Adrian Nicoară nu a putut fi contactat.

Asociat la Euroil în părți egale cu Dumitru Domnariu, cumnatul său, Nicoară a avut probleme cu banii și cu legea, în ultimii ani. În 2014, el a fost arestat preventiv și apoi pus sub control judiciar în dosarul Lukoil. Până atunci, celor doi le-a mers cât se poate de bine, având afaceri de milioane de euro în domeniul comerțului cu carburanți, dar și în turism și imobiliare.

Prietenie cu scântei

De „benzinarii” din Mărginimea Sibiului este legat și numele fostului ministrul Ion Ariton, actualmente președinte al filialei PMP Sibiu, care a intentat un proces Mesagerului de Sibiu, după ce jurnaliștii noștri au scris că „instalat la frâiele economiei, în capitală, acesta face un lobby impecabil pentru economia lanțului de benzinării Euroil, controlat de Dumitru Domnariu și Adrian Nicoară”. După șapte luni de proces, judecătorii au respins cererea prin care Ariton solicita ziarului nostru despăgubiri în valoare de 100.000 de lei pe motiv că i-ar fi denigrat grav onoarea și reputația.

4 Comments

 1. "Suedezu" says:

  NU a-si fi crezut NICIODATA caci acest „baiat”, (fost coleg de scoala primara cu mine) Î-SI DA CU MUCII ÎN FASOLE în acest stil TIGANESC cu un asfel de vocabular de MAHALA !…
  Este probabil timpul sa-l descrie si pe el (CINE-L CUNOASTE) CINE este Adrian Nicoara
  Un idivid ARROGANT care s-e crede Buricul-Pamântului…
  Nu de putine ori n-e faceam temele si desenele împreuna, profitând de naivitatea mea de copil sarac material, má „îndulcea” cu o ciocolata sau altceva (ce noi mai saraci nu aveam…) si-i dezvoltam temele & desenele …
  NU m-am simtit niciodata inferior fata de Adrian, dimpotriva, asa cum spuneau si altii oameni / profesori care n-e cunosteau;
  *TU ESTI MAI INTELIGENT DECÂT EL…EL ESTE PREMIANT FIINCA ESTE CINE ESTE SI FIINCA ASA HOTARÂRI SE IAU DE CEI CE EI ÎNSUSI NU AR TREBUI SA FIE CINE SUNT*…
  Klaus Werner Iohannis ESTE totusi Presedintele României ALES DE POPOR (asta înseamna MILIOANE de oameni) SI, DACA AR FI DAT DOVADA DE OM CIVILIZAT S-AR FI EXPRRIMAT PE MASURA SI NICIDECUM NU SI-AR FI SPALAT HAINELE ÎN MASS-MEDIA …
  Din nefericire pentru tine Adrian, ACUM TI-AI DEMASCAT ACEL *EU” …
  Din Scandinavia, „Suedezu”.

 2. DOAMNE NICI DACA S AR FI AUTODESCRIS NU I AR FI REUSIT O CARACTERIZARE MAI BUNA! FELICITARI, DOMNULE ADRIAN

 3. Adi este un tip extraordinar. Să ajute Dumnezeu să depăsească acestă perioadă.

 4. "Suedezu" says:

  Nu am știut căci are probleme psihice…după ce-am comentat am aflat…
  Deci, REGRET postarea mea și doresc să o iau jos !…( NU POȚI CONDAMNA UN OM BOLNAV PENTRU SUFERINȚA BOLI.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*