Președintele Iohannis, înjurat ca la ușa cortului! „Ești o zdreanță ordinară și un prost, bă!” | VIDEO

Insulte și amenințări la adresa președintelui Iohannis, lansate de un om de afaceri din Sibiu!

Adrian Nicoară, patronul lanțului de benzinării Euroil, pare a fi protagonistul unor imagini controversate care circulă în această seară pe rețelele sociale.

Mai bine de trei minute, bărbatul nervos se filmează adresându-i cuvinte grele lui Iohannis:

  • „Dvs. ați pus niște oameni să mă sune de pe telefoane ascunse, este normal așa ceva, domnu’ președinte? Eu sunt speriat și mă doare în p…ă.”

  • „Dvs. faceți sex? Mult? Sau numai miercurea, sau nu știu, sau nici nu prea mai faceți sex, că dvs. sunteți foarte ocupat cu această perioadă în care beliți p…a cu toții acolo, că nu faceți nimic. Mințiți poporul! Papagalule!”

  • „Am avut de recuperat bani de la firma voastră, de la Tursib, DPC, i-am scos cu cleștele, cu patentul. Dumneatale ziceai că ești pe p…a ta. Ai fost un papagal de când ai fost primar, fraiere!”

  • „Fac mătreață de la tine, băi, găină urâtă!”
    „Și românii votează Iohannis că este sasul corect… Câte case aveți, domnu’ Iohannis? Că am fost eu acuma la notar și mi-o arătat niște extrase. Sincer, numai șase? Vă spun eu câte aveți și dacă mă mai sună cineva și mă deranjează, o să belești p…a, fratele meu! Îmi sugi p…a dacă mă mai superi! Înțelegi? Eu știu câte case ai.”

  • „Iar când ai trecut cu bicicleta la mine pe stradă, m…e, te-o salutat nevastă-mea, o femeie rezonabilă, n-ai răspuns, că tu ești primarul din p…ă, m…e! M-am supărat, chiar n-am vrut să te mai jignesc, căcatule!”

  • „N-am vrut să te mai jignesc, jur pe sănătatea mea, dar ești o zdreanță ordinară și un prost, bă, m…e! N-ai decât doi neuroni, dar unul e în concediu în Germania.”

Precizăm că înregistrarea circulă pe internet în această formă, iar editorul nostru a cenzurat limbajul licențios și a adăugat watermark-ul Mesagerul de Sibiu.

Până la această oră, Adrian Nicoară nu a putut fi contactat.

Asociat la Euroil în părți egale cu Dumitru Domnariu, cumnatul său, Nicoară a avut probleme cu banii și cu legea, în ultimii ani. În 2014, el a fost arestat preventiv și apoi pus sub control judiciar în dosarul Lukoil. Până atunci, celor doi le-a mers cât se poate de bine, având afaceri de milioane de euro în domeniul comerțului cu carburanți, dar și în turism și imobiliare.

Prietenie cu scântei

De „benzinarii” din Mărginimea Sibiului este legat și numele fostului ministrul Ion Ariton, actualmente președinte al filialei PMP Sibiu, care a intentat un proces Mesagerului de Sibiu, după ce jurnaliștii noștri au scris că „instalat la frâiele economiei, în capitală, acesta face un lobby impecabil pentru economia lanțului de benzinării Euroil, controlat de Dumitru Domnariu și Adrian Nicoară”. După șapte luni de proces, judecătorii au respins cererea prin care Ariton solicita ziarului nostru despăgubiri în valoare de 100.000 de lei pe motiv că i-ar fi denigrat grav onoarea și reputația.

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*