Președintele USR va fi la Sibiu și la Alba Iulia de 1 Decembrie

Președintele USR, deputatul sibian Dan Barna, va participa, alături de o delegație de parlamentari și membri USR, la evenimentele organizate cu ocazia Centenarului Marii Uniri la Alba Iulia.

Dan Barna va începe ziua de 1 Decembrie la Sibiu, unde va participa la ceremonia militară religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori de la Monumentul ostașului din toate timpurile, din faţa Cercului Militar Sibiu. Dan Barna va depune din partea USR o coroană de flori cu mesajul „Respect generațiilor care nu au stat deoparte”.

După ceremonia de la Sibiu, președintele USR se va îndrepta spre Alba Iulia, unde va asista începând cu ora 12.00 la Marea Adunare Națională (parada portului popular și reconstituire istorică) și la citirea „Rezoluțiunii Adunării Naționale de la Alba Iulia” în Piața Tricolorului, precum și la celelalte evenimente din programul oficial, inclusiv ceremonia militară de la ora 15.30 de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Președintele USR va fi însoțit la Alba Iulia de parlamentarii Mihai Goțiu, Iulian Bulai, Cornel Zainea și Adrian Prisnel, dar și de mai mulți membri ai partidului. La Alba Iulia, USR va depune o coroană de flori la bustul Regelui Ferdinand, cu mesajul „Pentru eroii care au făcut posibil acest Centenar”.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat