Presiune scăzută la apă în Zona Industrială Vest și în localitățile Cristian, Șura Mică și Ocna Sibiului | ACTUALIZARE

O aducțiune a cedat în zona străzii Asachi, anunță societatea Apă Canal SA Sibiu. La această oră, echipele de lucru intervin pentru remediere și repunere în funcțiune.

SC Apă Canal SA Sibiu anunță că, în vederea remedierii unei avarii la conducta de transport DN 600, în zona străzii Gheorghe Asachi, se fac manevre de alimentare a consumatorilor din Zona Industrială Vest, magazinele Metro, Ambient, Bricomat și Aeroportul International Sibiu, din alte rețele, cu presiune scăzută.  De asemenea, se vor înregistra scăderi ale presiunii în localitățile Cristian, Șura Mică și Ocna Sibiului.

„Menționăm că, în funcție de consum, există posibilitatea sistării furnizării apei în toate locațiile amintite! Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202”, au mai precizat reprezentanții operatorului de apă și apă uzată.

ACTUALIZARE: În cursul după-amiezii a fost montată piesa de reparație pe aducțiunea DN 600, iar reprezentanții Apă Canal au anunțat că lucrările urmează a fi încheiate în jurul orei 18,00. „Estimăm că reluarea furnizării la parametrii normali va fi făcută începand cu ora 20,00, după repunerea aducțiunii sub presiune”, a precizat Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al societății.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*