Prima mini-serie de teatru-film produsă de Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu va fi prezentată online la FITS 2020

În premieră naţională, Teatrul Naţional „Radu Stanca” va prezenta săptămâna viitoare, în cadrul ediţiei speciale online a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, spectacolul „Autobahn”, prima mini-serie de teatru-film produsă de naţionalul sibian.

Cele şapte episoade din cadrul mini-seriei „Autobahn” de Neil LaBute, în regia Andrei şi Andreea Grosu, vor fi difuzate gratuit, pe site-ul FITS, în perioada 15 – 21 iunie, de la ora 12,00.

„Am căutat textul care să vorbească despre perioada în care trăim totul diferit, separaţi de ce iubim, la mare depărtare de ceilalţi, în care ne simţim mai singuri şi mai faţă în faţă cu viaţa proprie. ‘Autobahn’ e despre acum. Are tragismul antic şi verbul contemporan, amestecate cu intimitatea cinematografică care îţi dau voie să gândeşti un spectacol de teatru – film. Câte doi oameni în maşină, 7 poveşti, 7 maşini. Am putea fi noi toţi acolo, claustraţi între patru portiere şi un parbriz. Întreaga lume într-o maşină. Ne putem îndrepta către orice, putem ajunge oriunde sau ne putem opri. Nu ştim unde duce drumul pe care l-am ales”, menţionează regizorii, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*