Primăria a contractat proiectarea pentru modernizarea zonelor Dioda și Hipodrom II

Proiectul de modernizare a zonelor din cartiere continuă. Următoarele două zone care vor fi incluse în acest program sunt Dioda și Hipodrom II, în acest scop fiind contractate de Primăria Sibiu proiectele tehnice și detaliile de execuție pentru lucrările de reabilitare și modernizare ce vor fi realizate aici.

“Acestea sunt următoarele două zone din cartiere pe care le vom avea în vedere pentru reabilitare. Vom moderniza carosabilul și trotuarele, dar vom avea grijă și de zonele verzi și de spațiile de parcare pentru că, fiind vorba de zone de blocuri, ambele sunt foarte importante” (Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu)

Zona Dioda Zona Hipodrom IIZona Dioda, care face obiectul unuia dintre contracte, este delimitată de bulevardul Vasile Milea, strada Oituz, Calea Dumbrăvii și de clădirea CEC. Zona Hipodrom II este delimitată de străzile Hipodromului, Nicolae Iorga, bulevardul Mihai Viteazu și Oituz.

În urma unor proceduri de achiziție publică, contractele pentru realizarea proiectării au fost semnate cu SC Intelicon Prest SRL, fiecare având o valoare de 58.000 de lei, fără TVA. Contractele includ și obținerea avizelor necesare și asigurarea asistenței tehnice pe perioada lucrărilor. Proiectele vor fi predate municipalității până cel târziu în 10 iunie 2015.

Tema de proiectare include reparații capitale ale carosabilului aleilor, a trotuarelor, reamenajarea parcărilor și modernizarea iluminatului public.

Următoarea etapă va fi organizarea procedurii de achiziție publică pentru contractarea lucrărilor.

Mirela Gligore

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*