Primăria Sibiu a amenajat un nou loc de joacă pe Aleea Șelimbăr, după ce a pierdut la tribunal primul parc

Investiție cu repetiție! Municipalitatea sibiană a anunțat încheierea lucrărilor pentru amenajarea unui nou loc de joacă pe Aleea Șelimbăr.

„La sfârșitul lunii mai a acestui an, unul dintre cele două locuri de joacă de pe Aleea Șelimbăr a fost dezafectat pentru a elibera terenul respectiv, retrocedat de către Instanță unei persoane fizice. Așa cum a anunțat public în acel moment, Primăria Sibiu a identificat un alt teren pe Aleea Șelimbăr, având o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați, și a finalizat în această săptămână reamenajarea locului de joacă”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

În acest loc de joacă s-au amplasat două leagăne duble, un leagăn cuib, un complex în formă de hexagon pentru cățărare, trei echipamente de joacă cu arc, un carusel cu ax și o ladă cu nisip. Locul de joacă a fost înconjurat de un gard de lemn pentru siguranța copiilor care se vor juca aici. De asemenea, au fost amplasate în zonă bănci și coșuri de gunoi.

În următoarea săptămână, se va însămânța gazon în jurul locului de joacă și se vor planta arbori pentru amenajarea zonei adiacente, adaugă sursa citată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*