Primele şantiere stradale

Municipalitatea a demarat trei proceduri de achiziţie a contractelor de lucrări pentru reabilitarea a trei străzi şi reparaţia capitală a viaductului din Gara Mică. Astfel, pe viaductul în lungime totală de aproape 300 de metri şi lat de aproximativ 11 metri vor fi reparate carosabilul şi trotuarele şi vor fi reabilitate scările pietonale şi reţeaua de iluminat. Valoarea totală a investiţiei se cifrează la 6,8 milioane de lei, pe care Primăria o va acoperi din creditul contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare la sfârşitul anului 2010. Ofertele pentru această lucrare pot fi depuse până pe 12 martie.
O a doua procedură se referă la reabilitarea drumului şi a reţelelor de apă şi canalizare pe strada Teilor. Până pe 30 martie, antreprenorii interesaţi trebuie să depună ofertele pentru această lucrare evaluată la aproape 2,5 milioane de lei.
Încă un kilometru şi jumătate de carosabil şi reţele de apă şi canalizare urmează să fie reabilitate în Guşteriţa, pe străzile Maşiniştilor şi Reşita. „Pentru strada Maşiniştilor. valoarea indicatorilor tehnico-economici este de 4.272.529 lei, iar pentru strada Reşiţa valoarea este de 1.336.963 lei”, menţionează un comunicat de presă al Primăriei Sibiu. (D. M.)

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat