Primul meci pentru bronz

BC CSU Sibiu joacă astăzi, la Cluj, primul meci al seriei din finala mică, în compania celor de la U Banca Transilvania.

Partida ia startul la ora 18.00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Seria care va decide ocupanta locului al treilea la finalul sezonului competițional 2017/2018 ia startul astăzi. Bronzul se dispută după principiul „cel mai bun din trei meciuri”, iar BC CSU Sibiu se va duela cu campioana din sezonul trecut, U Banca Transilvania.

”Este un match up pe care ni l-am dorit. Ni l-am fi dorit în finala mare, evident. Este o dezamăgire profundă pentru noi, probabil și pentru Cluj, că nu putem să jucăm finala mare. Vor fi două sau trei meciuri între două echipe valoroase și sper ca jucătorii să demonstreze lucrul acesta, să arate că meritam să ajungem și mai sus. Vom face tot posibilul să venim cu o victorie de la Cluj. O medalie, pentru noi, este foarte importantă și ar fi pasul în față de care avem nevoie, după sezonul trecut”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Următorul meci al seriei se va disputa pe teren propriu, miercuri, 6 iunie, de la ora 18.00.  Biletele pentru această partidă se mai pot achiziționa online până marți, 5 iunie, ora 18.00, urmând ca tichetele rămase disponibile să poată fi cumpărate direct de la Sala Transilvania, în ziua meciului, cu o oră înaintea startului partidei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*