Prins de două ori rupt de beat și fără permis la volan

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Sibiu au reținut un bărbat, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Ieri seară, pe strada Râului din municipiul Sibiu, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 42 de ani și au constatat că acesta nu are dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice.

Pe numele lui s-a întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

De asemenea, polițiștii au stabilit că același bărbat a fost depistat luni, pe Calea Șurii Mari conducând același autoturism, de această data cu o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul refuzând, de asemenea, recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei.

Polițiștii l-au reținut pe sibian pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*