Printre „Avioane de hârtie”, regăsim „Viața ca o scenă” | GALERIE FOTO

DATfest este gazda unui public entuziasmat, deschis și plin de energie pozitivă. Spectatorii s-au bucurat, ieri, de două evenimente din cadrul festivalului organizat de studenții Școlii de Teatru și Management Cultural din Sibiu.

Această prezentare necesită JavaScript.

foto: Dragoș Dumitru

De la ora 18.00, la Studioul de Teatru CAVAS, studenții anului III, specializarea actorie, au călătorit cu „Avioane de hârtie” în sfera regizorală creată de Eugen Gyemant. Astfel, publicul a intrat în universul tinerilor a căror părinți pleacă în străinătate, iar ei, rămași aici, sunt nevoiți să găsească mijloace prin care să își mascheze vulnerabilitatea.

Ora 20:00 a adus spectatorii la Léon Gourmet Bakery. „Viața ca o scenă”, în regia lui Marian Râlea, s-a dovedit a avea o reprezentație pe cinste, fiind primit cu ropote de aplauze și aclamații din partea spectatorilor.

Cea de-a treia zi aduce nu mai puțin de trei evenimente: de la ora 10:00, la Studioul de Teatru CAVAS, Eugen Gyemant susține un atelier de arta actorului cu elevii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”. Sala de la etaj a Teatrului pentru Copii și Tineret „GONG” găzduiește, de la ora 18:00, „MAL/PRAXIS”, un spectacol de Bogdan Georgescu, iar de la ora 20:00, „Avioane de hârtie” are o nouă reprezentație, de data aceasta cu altă distribuție.

La 20 de ani de la înființarea Departamentului de Artă Teatrală, DATfest îmbrățișează vitalitatea celor implicați în proiect, fie ca organizatori, actori sau spectatori și se bucură de ocazia de a oferi publicului acces gratuit la cele mai noi producții studențești realizate în perioada 2016 – 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*