Probleme la Spitalul de Pediatrie Sibiu

Astrid FodorÎn contextul nemulțumirilor exprimate public de părinții copiilor internați la Spitalul de Pediatrie Sibiu, primarul interimar Astrid Fodor i-a invitat pe reprezentanții acestora la o întâlnire care a avut loc la sediul Primăriei Sibiu în data de 10 mai. La aceasta au participat reprezentanți ai Asociației Mâini Unite, ai Asociației Sprijin pentru Mame (organizație în curs de constituire) și unul dintre părinții care și-au exprimat public nemulțumirea față de faptul că nu este permisă internarea aparținătorilor alături de copii.

Demisia managerului

În urma discuțiilor purtate, după analiza documentelor prezentate de aceștia și a situației existente în Spitalul de Pediatrie, primarul interimar Astrid Fodor a solicitat demisia managerului general al Spitalului, domnul Alexandru Mihuț. Managerul și-a prezentat demisia astăzi, miercuri, 11 mai 2016.

În cursul zilei de astăzi, miercuri, 11 mai 2016, primarul interimar Astrid Fodor va numi prin dispoziție, în funcția de manager general interimar, pe domnul doctor Vasile Stelian Banciu, medic primar și șeful secției Ortopedie, în conformitate cu Legea 95/2006, articolul 176, alineatul 4. Managerul interimar va prezenta un plan de măsuri imediate pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă Spitalul de Pediatrie Sibiu, în conformitate cu legislația în vigoare.

One Comment

  1. Gradinaru Constantin says:

    Niste NENOROCITI si PSIHOPATI, dupa 6 ani , si azi nepoata mea tresare prin somn de cind a stat internata, doar 2 zile !!! la a treia am externat-o pe semnatura, cretini bolnavi , OUT

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*