Probleme medicale la CSU Sibiu, înaintea primelor meciuri din semifinală

BC CSU Sibiu joacă sâmbătă și luni, pe teren propriu, primele două partide din seria semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CSM CSU Oradea.

Partida de sâmbătă începe la 17.30, iar cea de luni, de la ora 18.00. Ambele meciuri vor fi transmise în direct pe DigiSport.

foto: Dragoș Dumitru

După un parcurs excelent în primul act al playoff-ului, cu trei victorii din tot atâtea partide, în seria cu SCM U Craiova, baschetbaliștii sibieni dau piept cu echipa orădeană. Se joacă după principiul ”cel mai bun din cinci meciuri”, iar meciurile sunt programate să se dispute sâmbătă, 19 mai, și luni, 21 mai, la Sibiu, iar weekend-ul următor, pe 25 și 27 mai, seria se mută la Oradea.

”Urmează meciurile din semifinala campionatului național cu Oradea care, în ultimii ani, este o echipă foarte obișnuită cu seriile din semifinale. Noi suntem a doua oară consecutiv aici și ne dorim extrem de mult să facem meciuri mai bune decât anul trecut. Suntem pregătiți să transformăm oricare dintre meciurile de la Oradea într-unul decisiv. Acest lucru ar însemna să ne câștigăm avantajul terenului propriu, pentru care am luptat atât de mult, tot campionatul. Am avut o pauză mai lungă decât Oradea, după sferturile de finală, suntem, în principiu, mai odihniți și mai pregătiți pentru meciurile acestea și sperăm, cu ajutorul publicului, să obținem rezultatele pe care merităm, după primele două meciuri din semifinale. În cadrul echipei avem câteva probleme medicale, dar la ora meciului, cu siguranță, toți jucătorii vor da maximum posibil și vor face un meci bun”, a spus antrenorul Dan Fleșeriu.

Tichetele de acces pentru mâine se mai pot achiziționa online doar astăzi, până la ora 17.30, urmând ca cele rămase disponibile să fie puse în vânzare la Sala Transilvania, în ziua meciului, cu o oră înaintea startului de partidă. Pentru meciul al doilea din semifinale, biletele se mai pot achiziționa online de pe www.csusibiu/bilete până duminică seara.

Donații pentru MagiCAMP

La partidele din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, organizatorii vor amplasa două urne la intrarea principală în sală și vor încerca să strângă fonduri pentru MagiCAMP. MagiCAMP este o tabără specială pentru copiii cu afecțiuni oncologice, un loc în care micuții uită, pentru câteva zile, de boala cumplită ce le-a răpit copilăria. În MagiCAMP, copiii se joacă la greu și au parte de activități speciale: tir cu arcul, călărie, dans, pictură, escaladă, parc de aventură și multe altele. În 2018, MagiCAMP își va deschide porțile pentru nu mai puțin de 250 de copii, din întreaga țară, în 12 serii de tabără.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*