Produsele micilor meșteri ai Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”, acum și în Galeriile de Artă Populară de la Muzeul ASTRA!

Muzeul ASTRA, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al județului Sibiu deschide mâine, 15 august, la ora 10, standul dedicat produselor micilor meșteri olimpici, participanți la faza naţională a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”, ediția a XXIV-a.

Acesta este amenajat în cadrul Galeriilor de Artă Populară / Museum Shop din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului (intrarea principală).

 „Proiectul Olimpiada „Meșteșuguri artistice tradiționale” organizat de Muzeul ASTRA, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, a reușit în cei 24 de ani, de desfășurare, să se impună în sfera manifestărilor cultural-naționale și să creeze reale posibilități de promovare a valorilor autentice de artă populară la toate categoriile de public, să formeze – în special pentru copii – un cadru real de percepere a fenomenului etnografic”, a declarat Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al Muzeului ASTRA.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat