Program bogat de spectacole la Teatrul de Balet Sibiu până la finele anului 2017

Teatrul de Balet Sibiu pune în scenă, în perioada octombrie – decembrie, nu mai puțin de paisprezece spectacole de balet, dintre care două premiere de balet clasic: „Baiadera” și „Spărgătorul de nuci”, ambele fiind create de coregrafii Aleisha Gardner și Kirill Ermolenko.

Spectacolele TBS programate în perioada octombrie – decembrie 2017 vor avea loc la Sala Thalia și la Teatrul Național „Radu Stanca”.

foto: TNRS

Spectacole TBS pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu

• 25 și 26 octombrie – Baiadera, premieră de balet clasic

• 27 – 29 octombrie – Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan Sibiu – Young Stars Ballet Competition

• 29 octombrie – Gală de balet, în închiderea Young Stars Ballet Competition

• 6 și 7 noiembrie – Baiadera – spectacol de balet clasic

• 21 noiembrie – Spărgătorul de nuci – premieră de balet clasic

Spectacole TBS pe scena Sălii Thalia Sibiu

• 18 noiembrie – Recolta / The Harvest, Poveste despre suflet. Poveste despre trup, Swaraj – spectacol de dans contemporan

• 19 noiembrie – Când întunericul devine lumină și Șapte singuratici într-o zi de iarnă – spectacol de dans contemporan

• 25 și 26 noiembrie – Peer Gynt – spectacol de dans contemporan

foto: Ovidiu Matiu

• 8, 9 și 10 decembrie – Spărgătorul de nuci – spectacol de balet clasic „Freedom, Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda, Straussiana”, în turneu la Turda.

În data de 2 noiembrie, Teatrul de Balet Sibiu va prezenta pe scena Teatrului „Aureliu Manea” Turda, tripticul de balet „Freedom, Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda, Straussiana” – spectacol realizat de coregrafii Aleisha Gardner și Mihai Babușka și care a avut premiera la TBS în stagiunea trecută, în data de 28 iunie 2017.

Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu, prezentate la Sibiu, pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, în incinta Centrului de Informare Turistică, Primăria municipiului Sibiu, intrarea F sau online, la aceleași prețuri ca în punctul de vânzare, fără niciun comision suplimentar, de pe site-urile kompostor.ro și bilet.ro.

Biletele pot fi de asemenea rezervate pentru 48 de ore, online, pe site-ul oficial al TBS www.sibiuballet.ro sau telefonic la numărul de telefon 0269 229 627. Rezervările online și telefonice, neconfirmate prin plată în termen de 48 de ore, își pierd valabilitatea.

foto: Ovidiu Matiu

One Comment

  1. ioan crisan - turda says:

    sunt atras de aceste dansuri care exprima dragoste si iubire

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*