Proiectul centrului de conferințe și spectacole, dezbătut de specialiști

La Primărie a avut loc, ieri, o întâlnire de lucru pe tema centrului de conferințe și spectacole care urmează să fie construit în Sibiu.

La întâlnirea condusă de primarul Astrid Fodor au participat: Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, Tateo Nakajima, de la ARUP Londra – cunoscută pentru experiența internațională în proiectare, inginerie și consultanță, precum și Mihaela Mitroi, SEE managing partner la Pricewaterhouse Coopers și Livia Stan, director în aceeași companie.

Din partea administrației locale, au participat viceprimarul Corina Bokor, administratorul public Ioana Leca, managerul Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac, și directorul tehnic al instituției, Florin Țicu. A fost prezent și directorul de comunicare al Agenției de Dezvoltare Regională Centru, Nicolae Mărginean.

S-au discutat etapele realizării centrului de conferințe și spectacole și care sunt pașii concreți ce trebuie făcuți în perioada imediat următoare pentru realizarea acestui proiect amplu, au anunțat reprezentanții municipalității.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*