Protest împotriva guvernului

Aproape 4.000 de protestatari mărşăluiesc pe principalele bulevarde din Sibiu, scandând lozinci împotriva guvernului, a PSD şi a lui Liviu Dragnea, îndreptându-se înspre casa preşedintelui Klaus Iohannis.

Coloana de protestatari a pornit în jurul orei 18,00, din Piaţa Mare, din centrul istoric al Sibiului. După ce au străbătut pietonala Nicolae Bălcescu, manifestanţii au continuat pe Calea Dumbrăvii, Bulevardul Mihai Viteazu, spre strada Semaforului, de unde au intenţia să se întoarcă de unde au plecat.

Pentru prima dată de la manifestările din februarie, protestatarii au decis să mărşăluiască pe traseul numit de ei „lung”, adică au străbătut cartierele mari ale Sibiului.

Marşul de la Sibiu este estimat să se termine la ora 22,00, când în centrul oraşului va începe Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

Mii de persoane protestează în această seară în Sibiu, Cluj, Timişoara şi Iaşi împotriva modificărilor adoptate la Codul de procedură penală, scandând lozinci împotriva Guvernului şi a PSD. Şi în Bucureşti, peste 4.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei, relatează Agerpres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*