Protest pentru justiţie şi fiscalitate coerentă, în centrul istoric al Sibiului

Aproximativ 70 de sibieni au participat, aseară, timp de mai bine de o oră, la protestul “Toţi pentru Justiţie şi fiscalitate coerentă!”.

După ce s-au strâns în Piaţa Mare, din centrul istoric al Sibiului, protestatarii au ascultat muzică şi au socializat mai bine de jumătate de oră. După aceea, au mărşăluit pe pietonala din centrul oraşului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, scandând lozinci precum; “Nu staţi la căldură şi pe voi vă fură!”, “Uitaţi-vă la noi, protestăm şi pentru voi!”, “Partid de hoţi şi mincinoşi!”, “Cine nu sare, nu are dosare”, “Nu scăpaţi!”, “Afară, afară cu PSD din ţară!”, “PSD, ciuma roşie!”, “DNA să vină să vă ia!”, “Justiţie, nu corupţie!”, “O dorinţă sinceră, România liberă!”. Protestul a fost unul autorizat.

Aproximativ 250 de persoane au protestat, aseară, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Sibiu, împotriva Guvernului şi a modificărilor legilor Justiţiei. Manifestaţii de mică amploare au avut loc şi în oraşe precum Iaşi, Târgu Mureş şi Brăila, unde numărul participanţilor a fost de circa zece persoane, relatează Agerpres.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat