Proteste fără incidente. Prefectul a felicitat „structurile”

Prefectul de Sibiu, Adela Muntean, i-a felicitat, astăzi, pe jandarmii şi poliţiştii prezenţi la protestele din ultima perioadă, pentru că nu au existat incidente şi a făcut apel către manifestanţi să respecte legea. 

Adela MUNTEAN

„Vă felicit (…) pentru că am avut o perioadă cam aglomerată cu proteste, cu ieşiri în stradă şi nu a fost uşor pentru dvs., structurile care sunteţi abilitate să asigure ordinea socială, dar mă bucur că aţi fost prezenţi şi v-aţi făcut datoria aşa cum trebuie şi nu au fost incidente şi evenimente. Şi m-aş bucura ca toţi cei care îşi manifestă, sub o formă sau alta, principiile, dorinţele, năzuinţele, să respecte legea. Dar, în principal, pentru activitatea depusă în ultimele zile, aveţi felicitările mele şi ţineţi-o tot aşa. Încă o dată vă mulţumesc. Ştiu că vă este greu. (…) Am ţinut să felicit cele două structuri care au fost omniprezente”, a spus prefectul sibian, la finalul şedinţei Colegiului Prefectural, informează Agerpres.

Mii de oameni au protestat în ultima perioadă la Sibiu, împotriva Guvernului şi a liderului PSD, Liviu Dragnea. Municipiul Sibiu este singurul oraş din România în care are loc, de mai multe luni, zilnic, un protest tăcut, în faţa sediului organizației județene PSD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*