PSD îi mai arată un cartonaș galben Danielei Cîmpean, după eșecul de ieri

Organizația județeană PSD Sibiu a ținut să îi transmită astăzi încă o replică președintei CJ, Daniela Cîmpean, după încercarea de a o demite.

„Proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcție a președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, proiect inițiat de consilierii județeni al PSD, a fost supus la vot pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Județean din data de 30.01.2018. Proiectul a obținut 12 voturi pentru și 8 împotrivă, dar datorită legii actuale, care prevede că președintele Consiliului Județean Sibiu poate fi eliberat din funcție doar cu votul a două treimi dintre consilieri, proiectul nu a fost adoptat.
Reamintim faptul că, prin acest demers, PSD Sibiu a încercat să tragă un semnal de alarmă asupra managementului defectuos pe care Daniela Cîmpean îl desfășoară la Consiliul Județean Sibiu, la fel cum și președintele FDGR, domnul Paul Jurgen Porr a transmis același mesaj, dar sub altă formă: «Este un cartonaș galben arătat doamnei președinte Daniela Cîmpean. (…) Doamna Cîmpean ar trebui totuși să mediteze la cele semnalate și ar trebui să îndrepte câte ceva»”, se arată într-un comunicat al PSD Sibiu.

Consilierii județeni ai PSD, cei care au inițiat proiectul de demitere, s-au declarat extrem de dezamăgiți de atitudinea Danielei Cîmpean și de tactica de vot adoptată de membrii grupului PNL. „Din păcate, Daniela Cîmpean nu a învățat nimic. După ședința de Consiliu Județean, la întâlnirea cu presa, declarațiile ei au fost în aceeași notă de aroganță, total lipsite de substanță și dovedind încă o dată incompetența cu care ne-a obișnuit. În plenul ședinței de consiliu, Daniela Cîmpean nu a răspuns expunerilor de motive invocate pentru demitere, evitând astfel o «confruntare» directă cu inițiatorii proiectului. Sperăm totuși ca, oricât de greu i-ar fi, doamna Cîmpean să renunțe la consacratele obiceiuri PDL-iste care au făcut atâta rău românilor și implicit sibienilor, chiar dacă, știm cu toții, ea este o creație a vechiului PDL”, a declarat Cătălin Dorian Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*