PSD în dispută cu Președintele

Printr-un comunicat de presă, Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Sibiu susține că Iohannis începe să împrumute din comportamentul lui Traian Băsescu, care ieșea la televizor la ora 18 ori de câte ori avea chef să-și transmită mesajele manipulatoare.

Spre deosebire de Băsescu, Iohannis a venit cu o tehnologie de ultimă generație cu ajutorul căreia și-a înregistrat discursul clar și răspicat, citit de pe un prompter. Chiar dacă am putea trece cu vederea toate aceste aspecte de comunicare mediocră, mesajele președintelui Iohannis de a încuraja românii să iasă în stradă devin tot mai periculoase pentru o societate care se dezbină sub ochii noștri.  

Facem apel la oamenii de bună credință să se oprească din a mai asculta toate aceste mesaje, să se oprească din a mai acționa la comanda unui om iresponsabil care se delectează cu imaginile oribile în care românii se bat între ei. Este momentul să fim raționali și să deschidem cu toții porțile pentru un dialog pașnic, civilizat. E timpul să le arătăm europenilor că românii pot fi uniți și nu se lasă manipulați de un președinte aflat în plină campanie electorală.

Iohannis își dorește anchetarea instituțiilor țării pe care o conduce după propria-i expertiză. Iohannis cere anihilarea organelor de protecție, fără pic de responsabilitate pentru siguranța și securitatea societății. Iohannis spune că, “criza socială” pe care a creat-o chiar el poate fi încheiată cu demisii ale ministrului de interne sau ale conducerii Jandarmeriei.

Teoria lui Iohannis este total FALSĂ!

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat