Este anormal ca președintele Consiliului Județean să afle din presă despre modificarea Planului Naţional de Gestionare a Deşeurilor, susțin reprezentanții PSD Sibiu, într-un comunicat de presă, în replică la declarația de ieri a Danielei Cîmpean.

“Ca urmare a declaraţiei de presă făcută în data de 12.09.2017 de doamna Daniela Cîmpean referitor la modificarea Planul Naţional de Gestionare a Deşeurilor (PNDG), precizăm faptul că este absolut anormal ca doamna „preşedintă” a Consiliului Judeţean Sibiu să „afle cu bucurie din presă” faptul că Planul Naţional de Gestionare a Deşeurilor o să fie modificat şi că s-a parcurs deja o primă etapă în acest sens. Astfel, judeţul Sibiu îşi va putea realiza pe fonduri europene o staţie de tratare mecano-biologică a deşeurilor generate în judeţul nostru. Preşedintele Consiliului Judeţean ar fi trebuit să afle acest lucru direct de la sursă dacă era preocupată mai mult de soarta judeţului şi mai puţin de acţiunile populiste şi demagogice pe care le-a desfăşurat în ultima perioadă.

Astfel, este elocventă caracterizarea făcută de doamna Graţiela Gavrilescu, viceprim-ministru şi ministru al Mediului: „Sunt dezamăgită de atitudinea doamnei Daniela Cîmpean, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu care, în locul dialogului şi al colaborării instituţionale, a preferat demagogia, atacurile nefondate şi mincinoase, proferate în spaţiul public…”, se arată în comunicatul biroului de presă al PSD Sibiu.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.