PSD Sibiu cere din nou demisia Danielei Cîmpean

PSD Sibiu cere demisia președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, după ce peste 100 de salariați au făcut grevă la Aeroportul din Sibiu, solicitând salarii mai mari.

În plus, PSD își manifestă îngrijorarea, după incidentul de acum o lună, când un bărbat însoțit de un copil au pătruns în perimetrul neautorizat al aeroportului și au încercat să fure o mașină utilitară, incident care a ieșit la iveală astăzi, în ședința Colegiului Prefectural. Social-democrații îi reproșează Danielei Cîmpean, în subordinea căreia se află Aeroportul Sibiu, că “a preferat să dea vina pe angajați și s-a rățoit la aceștia, în loc să-i asculte pe oamenii care nu se plâng nu numai din cauza salariilor mici, ci și de condițiile în care își desfășoară activitatea”.

“Incompetența președintei CJ Sibiu este aruncată pe spatele oamenilor care muncesc la aeroportul din Sibiu. Sunt angajaţi ai Aeroportului care îşi fac treaba, sunt acolo mulți oameni inteligenți și muncitori, care fac performanță în ciuda criticilor nefondate aduse de doamna Cîmpean. Președintele CJ Sibiu ar face bine să renunțe la a mai jigni și a mai trage la răspundere oamenii care muncesc și să plece acasă dacă nu este în stare să managerieze Aeroportul Internațional Sibiu. În plus, incidentul petrecut acum o lună, când două persoane străine au pătruns pe aeroport și au încercat să fure un autovehicul, demonstrează încă o dată că un management prost poate pune în pericol atât angajații, cât și călătorii care ajung în aeroportul internațional Sibiu”, a spus președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, într-un comunicat de presă.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat