PSD Sibiu: Nici măcar noi nu îi bănuiam pe fruntașii PNL Sibiu de atâta prostie!

„Cum să mergi pe ploaie torențială, ascuns sub umbrelă, să asiști la asfaltarea unor drumuri județene, apoi să te mai și lauzi pe Facebook-ul oficial al Prefecturii cu această <realizare>?!”, întreabă social-democrații într-un comunicat.

PSD Sibiu susține că aleșii locali ai PNL Sibiu sfidează toate legile existente: „Prefectul județului, Mircea Crețu, fruntaș PNL, și doamna Daniela Cîmpean, președintele penelist al Consiliului Județean Sibiu, au călcat în picioare toate normativele tehnice în vigoare, care spun clar că asfaltul turnat pe ploaie este risipă de bani publici. Luni, pe ploaie torențială, pe drumurile județene din Racovița și Cisnădie, prefectul și președintele Consiliului Județean au asistat de sub umbrele la turnarea covorului asfaltic, privind cum se duc pe Apa Sâmbetei banii județului. Această ispravă vine după o serie recentă de abuzuri dublate de prostie, ale prefectului penelist, un om ajuns printr-un sinecurism marca PNL, în cea mai înaltă funcție de conducere din județ”.

Conform PSD Sibiu, săptămâna trecută, polițiștii sibieni, deși nu sunt în subordinea Prefectului, au aflat în mod oficial, printr-o adresă a prefectului, că au nevoie de bilet de voie de la conducerea Prefecturii pentru a părăsi incinta instituției unde își desfășoară activitatea.

Mai mult, spun social-democrații, la sfârșitul lunii aprilie, prefectul Sibiului „a mințit cu nerușinare” în direct la un post TV că angajații Serviciului de Evidența Populației Sibiu au fost testați și sunt sănătoși: „Abia după ce minciuna prefectului a fost semnalată public oamenii au fost testați în mare grabă, 4 dintre ei fiind confirmați pozitiv și internați. Prins cu minciuna, Prefectul, în mod hilar a dat vina pe o eroare a sistemului informatic. Probabil se referea la <erorile sistemului informatic> din creierul său, care dă rateuri tot mai des”.

„Și nu este prima data când <sistemul informatic> al Prefecturii dă <erori>. Domnul Prefect a reușit și performanța de a raporta oficial îmbolnăviri de COVID-19 într-o dată inexistentă în calendar, respectiv 31 aprilie. De altfel raportările îmbolnăvirilor cu COVID-19 îi dau mari bătăi de cap domnului Prefect, presa relatând pe larg minciunile din comunicatele trimise de Prefectură”, spune sursa citată.

Totodată, cei de la PSD Sibiu mai susțin că prefectul Crețu a mai avut o idee „creață” și l-a pus șef de cabinet pe Sebastian Dotcoș, cel pentru care, în mod special, „a fost schimbată organigrama Primăriei orașului Săliște”: „Primarul PNL al orașului Săliște a făcut clar abuz de putere și trafic de infuență pentru a-l putea face funcționar public pe Dotcoș peste noapte, fără a da concurs, în bătaie de joc față de Legea Funcționarilor Publici”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*