PSD Sibiu: Nu este fake news! Dan Barna este anchetat penal de Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă (DLAF)! (P.E.)

USR are candidat cercetat pentru fapte penale!

Barna a încălcat toate pricipiile morale pe care le-a promovat și și-a implicat, pe bani mulți, rudele apropiate (sora) și prietenii în proiectele derulate pe fonduri europene.

După ce Barna a anunțat că nu o să voteze Guvernul Orban, sfidându-l astfel pe Iohannis, după rețeta veche, dosarul ținut la sertar a fost făcut public, iar acum președintele USR este anchetat de DLAF, singura instituție care controlează modul de implementare a proiectelor derulate prin fonduri europene, atunci când există suspiciuni de fraudă.
Mai mult decât atât, prin intermediul acestor proiecte, Barna și-a angajat și a plătit cu bani grei, din fonduri europene, rude apropiate, cum ar fi sora, dar și prieteni apropiați.
Cerem retragerea candidaturii la prezidențiale a suspectului de fraude cu fonduri europene, Dan Barna-USR. Pâna la clarificarea dosarului anchetat de DLAF, Dan Barna este suspect de fapte penale care îl obligă să renunțe la cursa pentru prezidențiale. Printre altele, Dan Barna este cercetat ca fiind coordonatorul unor grupuri care ar fi obținut sume impresionante de bani deturnate prin intermediul unor proiecte pentru persoane cu dizabilitati, fapte de neacceptat pentru un om care cere votul românilor.


PUBLICITATE ELECTORALĂ
Publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, la comanda Partidului Social Democrat – PSD, cod mandatar financiar 31190008

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*