PSD Sibiu: Standard and Poor’s reconfirmă faptul că România are o economie stabilă și atractivă pentru investitorii străini

În ciuda tuturor speculațiilor referitoare la ultimele modificări fiscale adoptate de Guvern, care ar putea viza anumite companii ce activează în România, una dintre cele mai mari agenții de rating din lume reconfirmă ceea ce Guvernul a comunicat în mai multe rânduri, respectiv că România are o economie stabilă și rămâne atractivă pentru orice tip de investitori, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Sibiu.

Bogdan Trif

„Același lucru este valabil și pentru împrumuturile statului, transmite aceeași agenție de rating, Standard and Poor’s, întrucât Guvernul acționează după priorități bine stabilite. Așadar, Guvernul a dovedit până acum că, în ceea ce privește banii pe care statul îi împrumută de pe piețele externe, este capabil să-i restituie fără probleme, statul devenind astfel credibil și pentru investitori. Deficitul bugetar se va încadra în parametrii normali estimați de Guvern și asumați în fața instituțiilor europene. În acest context, România nu va avea nicio problemă, deși au fost aruncate pe piață informații care au avut drept scop îngrijorarea populației.

An de an, PNL, prin aceleași trompete, încearcă să-și mascheze incompetența dezinformând românii.

Românii trebuie să rețină: România nu este în pericol din punct de vedere economic, iar acest aspect a fost reconfirmat de cei mai buni analiști financiari din lume”, a declarat Trif.

Un comentariu

  1. Wer’s glaubt, wird selig

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat