Raluca Turcan: „La Sibiu, PSD nu oferă nimic responsabil”

PSD Sibiu încearcă să abată atenția de la lipsa de rezultate a propriei guvernări atunci când cere demiterea Danielei Cîmpean, susține deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

„La Sibiu, PSD face fix ce a făcut întotdeauna: scandal și dezbinare. Sunt puține de comentat la propunerea unei organizații care și-a declarat vasalitatea față de Liviu Dragnea și care s-a aliniat în spatele lui pentru dărâmarea propriilor guverne și susținerea corupției.
PSD Sibiu încearcă să abată atenția de la lipsa de rezultate a propriei guvernări. Pentru că e greu să prezinte vreun rezultat concret al guvernării, încearcă acum să creeze un scandal politic, ca oamenii să nu mai vorbească despre eșecul PSD în domenii vitale, precum sănătatea, educația, infrastructura sau fiscalitatea.
În ce mă priveste, am căutat să tratez de fiecare dată cu seriozitate demersurile oricărui competitor politic. La Sibiu însă, PSD nu oferă nimic responsabil. Dacă ar putea să blocheze județul Sibiu cu totul, ar face și acest lucru. Îmi este foarte greu să înțeleg abordarea lor”, a declarat Turcan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*