Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Raluca Turcan, acuză actuala guvernare că este ruptă de realitate.

“Niciodată, în ultimii 28 de ani, ruptura dintre realitate și guvernare n-a fost mai mare. Niciodată, din ’89 până azi, minciuna guvernării n-a atins asemenea proporții grotești”, a scris astăzi Raluca Turcan, pe pagina sa de socializare.

Raluca Turcan este sceptică privind declarația premierului Mihai Tudose care a afirmat că el crede “că vom depăși 5,2 miliarde de euro anul acesta”, referindu-se la atragerea de fonduri europene.

“Citești și te crucești. Liviu Dragnea, despre îndeplinirea programului de guvernare: ‘Trebuie să recunosc ca pentru mine este o veste foarte bună, au început sa îl și depășească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor, creșterea economică și faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate’. Mihai Tudose după ce, în primele cinci luni, au atras 0,004% din fondurile europene prevăzute pentru exercițiul financiar curent: ‘Cred că vom depăși 5,2 miliarde de euro anul acesta’. Depășiri fantasmagorice de plan, ca pe vremea plenarelor PCR”, a spus Raluca Turcan.

Prim-vicepreședintele liberalilor spune despre social-democrați că “singurele aspecte la care s-au autodepășit sunt proasta guvernare, minciuna și tentativa disperată de a găsi țapi ispășitori.”

Raluca Turcan crede că cei de la guvernare “nu mai știu cum să peticească bugetul pe care l-au găurit și deficitele pe care le-au adâncit, dar raportează un nivel record al încasărilor pe care nimeni nu le-a văzut”.

“Exact asta așteptau mamele cărora le-au tăiat indemnizația de creștere a copilului, familiile care au căutat în zadar vaccinuri pentru bebelușii lor, părinții ai căror copii vor începe anul școlar fără manuale, persoanele cu dizabilități și cele cu contracte part-time pe care le vor lăsa fără loc de muncă prin două OUG aberante. Exact asta îi va face fericiți pe românii pe care i-au pus la cozi umilitoare la pașapoarte sau pe șoferii blocați în șiruri nesfârșite care au aflat ca vor face autostrada Sibiu-Pitești la Sf Așteaptă. Exact asta își doreau întreprinzătorii asupra cărora s-au năpustit cu taxe și reglementări schimbătoare care le fac viața un calvar”, a mai scris liderul PNL Sibiu, în aceeași postare.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.