Raluca Turcan: Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze de urgență!

Primul ministru Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze de urgență, este de părere deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

„Prin toate acțiunile sale, Viorica Dăncilă a demonstrat că nu se poate achita de responsabilitățile care îi revin. Viorica Dăncilă a confirmat toate dubiile cu privire la capacitatea domniei sale de a face față funcției. Din neștiință sau din cauza obedienței față de Liviu Dragnea, s-a plasat în mod flagrant în afara Constituției României. Să faci confuzii economice grave, să ataci Banca Națională a României și să refuzi o acțiune de mediere a președintelui României este neconstituțional. De asemenea, să te angajezi în acțiuni externe în afara cadrului constituțional arată un comportament de tip infracțional, copie la indigo a comportamentului care l-a consacrat pe Liviu Dragnea. Nu condamnații aprobă mandatul pe politică externă, ci președintele României. Tot președintele României este garantul respectării de către România a angajamentelor europene, de a căror încălcare se fac vinovați Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Prin acțiunile sale, Viorica Dăncilă și-a confirmat apartenența la grupul infracțional axat pe distrugerea Constituției și a legilor în vigoare în România. Este complicele lui Liviu Dragnea și atât, nu are nicio legătură cu interesul public. Trebuie să părăsească de urgență Guvernul, care este al României, nu al condamnaților”, afirmă Turcan.

Declarația liderului liberal vine după ce, în această dimineață, președintele Iohannis a cerut în mod expres demisia lui Dăncilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*