Rectorul Ioan Bondrea: „Mulțumim CSU Sibiu, mulțumim fanilor pentru seara minunată”

Rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu felicită echipa de baschet BC CSU Sibiu pentru prerformanța de a se califica în semifinalele Campionatului Național de baschet masculin și, în același timp, publicul sibian care a fost prezent la meciul decisiv cu BC Tg. Mureș, de marți seara.

”Doresc să felicit întreaga echipă – pe jucători, pe antrenori, staff-ul administrativ – pentru modul în care au evoluat pe durata întregului sezon, dar mai ales pentru calificarea în semifinale. Cât despre public, nu pot spune decât că a fost absolut fantastic. M-a bucurat foarte mult că am văzut tineri, persoane în vârstă și familii cu copii în sala Transilvania, care au susținut într-un mod exemplar echipa. Astfel de evenimente fac cinste Sibiului și propagandă sportului și fairplay-ului. Doar prin astfel de manifestări putem aduce copiii în sălile de sport. Marți seara în sala Transilvania am simțit că a pulsat o inimă românească uriașă și sunt mândru că am fost martor la aceste momente unice de bucurie”, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea.

Rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a mai adăugat că instituția pe care o conduce va continua să ofere tot sprijinul CSU Sibiu. ”Am fost alături de echipă și vom continua să o susținem în continuare, în drumul către performanță. Sperăm ca în acest sezon bucuriile pe care ni le-a adus echipa să nu se încheie aici. Mulțumesc sponsorilor echipei care au fost alături de noi în acest sezon și încurajez și chem să ni se alăture și alții în această construcție minunată care se numește CSU Sibiu”, a încheiat rectorul Ioan Bondrea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*