Luni, 10 septembrie 2012 vor începe lucrările de modernizare a reţelelor de alimentare cu apă din cartierul sibian Vasile Aaron la finele cărora aproximativ 12.000 de consumatori vor beneficia de servicii mai bune şi mai sigure. Investiţia este derulată în cadrul Contractului “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr” a cărui valoare este de 48,74 milioane lei, constructori fiind firmele “Hidroconstrucţia” SA, “Construcţii” SA şi “Universal Business” SRL.

Lucrările, ce se vor desfăşura în perioada 10 septembrie 2012 – 30 iunie 2013 şi vor viza înlocuirea a 4.479 m reţea apă cu diametre cuprinse între 110 şi 280 mm, realizarea a 300 de branşamente, montarea de vane şi cămine în vederea manevrării în condiţii de eficienţă şi siguranţă a reţelei,  precum şi instalarea de hidranţi în toate intersecţile şi la distanţe de 100 de metri de-a lungul noii reţele.

Străzile pe care se intervine sunt: Aleea Şoimului, Iezer, Şoimului, Şureanu, Aleea Negoveanu, Valea Frumoasei, Muncel, Negoveanu, Oaşa, Onceşti-Valea Frumoasei, Ştefleşti, Onceşti.

Contractul de lucrări este parte a Proiectului   ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov”, derulat de SC Apă-Canal SA Sibiu în perioada 2011-2014, cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene  în cadrul Axei Prioritare 1, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Valoarea totală a Proiectui este de 421.453.177 lei (fără TVA) şi va aduce beneficii pentru 246.500 de locuitori din aria de operare a SC “Apă Canal” SA Sibiu.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*