Reper în domeniul calității

Sibiu găzduiește cea de-a șaptea ediție a evenimentului Sibiu Quality Days. Manifestările au  debutat, ieri, la Hotel Ramada, și se vor încheia în cursul zilei de astăzi.

img_0411Participanţii sunt 48 de manageri si ingineri de calitate de la companii din industria automotive din județul Sibiu, dar și din alte părți ale țării, precum Arad, Bihor, Brașov, Mureș și Satu Mare

Singura conferinţă de specialitate

Sibiu Quality Days se dorește a fi un eveniment de specialitate care oferă managerilor din industria de automobile o platformă de comunicare și de formare unică în România. Organizatorul Zilelor Calităţii la Sibiu este firma de consultanţă Werner Seeger Managementul Calităţii România. Sibiu Quality Days este singura conferinţă de specialitate adresată managementului calităţii din România. Tema din acest an este „Quality moves and connects”. Referenţii ediţiei actuale sunt dr. Liviu Bărnuțiu, Head of Quality Europe, Key Safety Systems,  Cristian Bragă, director Calitate, SC Preh Romania SRL, Dorin Herban, director inginerie industrială, SC COMPA SA Sibiu, Liviu Țuicu, director calitate-mediu, SC COMPA SA Sibiu, precum şi Werner Seeger, de la Werner Seeger Managementul Calității România.

Vizită în teren

Specialiștii prezenți la ediția din acest an au avut în program și o vizită de lucru la societatea Kuka Systems Sibiu. Societatea germană este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de automatizare pentru industria auto și nu numai. Astfel, participanții au putut să se informeze în legătură cu activitatea companiei, în urma prezentării realizate de către Mihai Brezava, manager executiv al companiei Kuka Systems, care a făcut o scurtă trecere în revistă a ultimii pași în dezvoltarea companiei din Sibiu. A urmat apoi o vizită în secțiile fabricii locale, unde a fost prezentat procesul tehnologic.

Know-how german la Sibiu

Înfiinţat în 2001, Werner Seeger Managementul Calităţii este un birou de consultanţă în management, ce acţionează pe plan internaţional, specializat pe managementul calităţii şi mediului. Fiind organizaţi ca reţea internaţională independentă, colaborează exclusiv cu consultanţi calificaţi şi experimentaţi. Printre clienţii săi se numără companii din industrie, comerţ şi servicii. „În domeniul automotive, suntem partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al Asociaţiei Industriei Auto din Germania (VDA QMC). Am dezvoltat competenţe deosebite în sectorul producţiei de serie, în special în ceea ce priveşte industria auto şi a furnizorilor, industria polimerilor şi construcţia de maşini. Portofoliul nostru este completat de servicii profesionale de audit, coaching si management interimar“, afirmă responsabilii societății.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*