ReStart în economia sibiană

imm restart hilton sibiuPeste 180 de antreprenori și manageri din Sibiu și județe învecinate au participat, marți, la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”, organizat de Doingbusiness.ro.

Specialiști din companii renumite au oferit publicului o perspectivă completă asupra unor subiecte de mare actualitate – din sfera consultanței fiscale, financiare și legislative, a noutăților din domeniul tehnologiei, dar și tehnicilor și instrumentelor de dezvoltare personală.
Evenimentul a oferit participanților – în principal antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții – ocazia de a descoperi noi oportunități de dezvoltare personală și a afacerii. Astfel, în deschiderea sesiunii de plen, Eugen Iordănescu, director general al CCIA Sibiu, a făcut o trecere în revistă a modalităților prin care este susținută creșterea eficienței operatorilor economici, prin intermediul unui mix eficient între cooperare și competiție. Cea de-a doua sesiune de plen a fost centrată pe descoperirea potențialului prin tehnici și instrumente de dezvoltare personală.

Workshop

Desfășurată într-o maniera interactivă, propice dezbaterilor și schimbului de idei, sesiunea de workshop a abordat subiecte cu aplicabilitate imediată: optimizarea costurilor prin soluții fixe si mobile (Telekom România), analiza inteligentă a datelor (TNT Computers – partener Microsoft România) și direct marketing, generare leaduri de vânzări, comunicare și portalurile de business (Kompass România).

Caravana continuă

„Sibiul este a treia oprire pe traseul Caravanei «IMM ReStart – descoperă-ți potențialul» din 2015. La fel ca și în cadrul evenimentelor precedente, am urmărit să oferim participanților interactivitate și un cadru potrivit de a găsi răspunsuri la propriile întrebări și probleme”, a declarat Dumitru Ion, general manager Doingbusiness.ro.
Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Pitești, Iași, Târgu Mureș, Galați, Brăila și Oradea.

Cosmin PAL
cp@mesageruldesibiu.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*