Ingrediente: 10 ardei graşi, 10 roşii, 4 vinete, o ţelină, 2 cepe, 1 lingură ulei, 1 legătură de pătrunjel, zahăr, sare, piper

 

 

Mod de preparare: Vinetele se coc pe flacără, se curăţă de coajă, se lasă la scurs, apoi se toacă la fel ca pentru salată. Ardeii se spală şi li se scot cotoarele şi seminţele. Ceapa se curăţă, se taie mărunt, se înăbuşă în ulei, împreună cu ţelina. Se amestecă cu vinetele tocate şi făină. Cu această compoziţie se umplu ardeii şi se aşează într-o cratiţă. Se adaugă sosul preparat din roşii, sare, piper, zahăr înăbuşit în ulei. Se lasă la cuptor la foc mic. Se servesc reci, cu pătrunjel tocat deasupra. Poftă bună!

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*