Cartofi de post

 

Ingrediente: Cartofi, ulei, sare, piper, vegeta, boia, ketch-up, sos de roşii, cine doreşte poate adăuga şi usturoi.

Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă şi se taie în felii nu prea subţiri. Se spală şi se aşează într-un vas mai adânc, după care se amestecă cu 1-2 linguri de ulei. Deasupra se presară sare, piper, vegeta şi puţină boia. Se amestecă totul bine şi se adaugă 3 – 4 linguri de ketch-up şi 2 linguri de sos de roşii. Cartofii se pun apoi într-o tavă, care se introduce în cuptorul bine încins. Se lasă la cuptor până când cartofii sunt rumeniţi şi pătrunşi. Cine doreşte poate pisa deasupra cartofilor, înainte de servire, usturoi.

Pofta bună.

 

 

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*