RETETA SAPTAMANII:Piept de pui cu fructe exotice

Piept de pui cu fructe exotice

Ingrediente: 1 bucată piept de pui dezosat, 4-5 cartofi, 500 grame ciuperci proaspete, 1 conservă cocktail de fructe exotice, 2 linguri ulei, sare, piper, oregano

 

Mod de preparare: Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă şi se taie cubuleţe. Pieptul de pui se taie şi el cubuleţe şi se amestecă într-un vas cu ciupercile, cartofii, fructele şi siropul din conservă, uleiul şi condimentele. Compoziţia se împarte în două şi se împachetează fiecare parte în folie de aluminiu, pachetele fiind mai apoi aşezate într-o tavă. Se dă la cuptorul, încălzit în prealabil, aproximativ 45 de minute. Poftă bună!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*