Ingrediente (pentru 4 rulade): 2 piepţi pui, 1 pungă amestec orez cu ciuperci şi legume, 50 gr unt, condimente pui, sare, piper

Mod de preparare: Se feliază pieptul de pui şi se bate cu ciocanul de şniţele. Se înfierbântă untul într-o crăticioară şi se sotează puţin amestecul de legume şi se asezonează cu sare şi piper. Se condimentează pieptul de pui şi se aşează legumele sotate uniform pe toată suprafaţa. Se rulează pieptul. Se înfăşoară rulada în folie de aluminiu şi se aşează într-o tavă în care se adaugă 1-2 căni apă. Se dă la cuptor la foc mic pentru aproximativ 30 minute. Dacă nu doriţi să faceţi la cuptor, merge foarte bine făcută şi pe grătar. Când e gata, se scoate rulada din folie. Se lasă câteva minute să se „aşeze“ aromele, apoi se poate tăia.

Lasă un răspuns