Retro Parada Toamnei, eveniment dedicat vehiculelor istorice

_MG_0256Sambata, 17 octombrie, incepand cu ora 14, va invitamla Palatul Brukenthal din Avrig, la „Retroparada Toamnei”. Pasionatii de automobilism vor putea admira zeci de vehicule istorice, ale unor colecţionari din România, Serbia şi Ungaria.
Păstrând tradiţia, Filiala Sibiu a Retromobil Club România organizează, pentru al patrulea an consecutiv, „Retroparada Toamnei”, întâlnirea colecţionarilor şi pasionaţilor de vehicule istorice.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, cu începere de la ora 14:00 iar maşinile de epocă vor fi expuse in gradina Palatului Brukenthal din Avrig. La expoziţiile din anii trecuţi au putut fi admirate cele mai rare vehicule istorice, de la bătrâna Dacie 1300 sau 1100 şi celebrul Trabant 601 la piese de colecţie cum ar fi Austin 10, Buick Riviera sau Buick Electra 225, Ford Mustang, Mercury Monarch, Rolls Royce, Cadillac Eldorado, Chevrolet Camaro sau Chrysler Valiant.Evenimentul va reuni in toata tara peste 500 de automobile si motociclete, atestate ca vehicule istorice.
Clubul reuneste peste 600 de colectionarigrupati in 23 de filiale judetene/zonale. Pana la aceasta ora au fost atestate ca vehicule istorice un numar de 1598 de automobile, motociclete, camioane, autoutiliare, remorci, motorete, rulote si scutere fabricate in perioada 1903-1983.

Lidia Badila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*