Reuniune naţională a inspectorilor de muncă

Noul şef al Inspecţiei Muncii din cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ciprian Georgian Dragomir, se află de ieri la Sibiu.

 

În cursul zilei au sosit toţii şefii Inspectoratelor Teritoriale de Muncă din ţară, iar întâlnirea a debutat la ora 15.00 la Hotel Hilton. Astfel, pe parcursul a două zile de discuţii, sunt abordate subiecte de interes naţional din domeniul Inspecţiei Muncii şi Securităţii în Muncă, precum şi aspecte legate de o serie de schimbări care urmează să intervină la nivelul Inspectoratelor Teritoriale de Muncă.

Ciprian Georgian Dragomir, în vârstă de 35 de ani, este licenţiat în Ştiinţe Administrative şi absolvent al programului de master Management economic, turistic şi administrativ, la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti, Facultatea de Ştiinţe Economice. Înainte de a ocupa funcţia de inspector general de stat al Inspecţiei Muncii, a condus Serviciul Coordonarea, Monitorizarea şi Metodologia Comisiilor de Dialog Social, din cadrul Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*