REVELION 2018 cu Inna, Smiley, Domino și Rita în Piața Mare a Sibiului

Inna și Smiley promit un show incendiar în noaptea dintre ani!

Municipalitatea a pus la bătaie un buget de 775.000 lei pentru petrecerea de Revelion 2018, când sibienii și turiștii sunt invitați la nu mai puțin de patru concerte. Alături de vedetele consacrate la nivel național, pe scena din Piața Mare va urca trupa sibiană Domino, catalogată încă de la debut drept unul dintre cel mai îndrăznețe proiecte muzicale autohtone ale ultimilor ani.

Programul artistic va începe la ora 21.30, cu exotica artistă Rita. După 30 de minute, va fi rândul celor de la Domino să înfierbânte publicul, iar de la 23.10 este programat un recital al lui Smiley. Spectacolul de artificii de la miezul nopții va fi însoțit de muzică. Inna își va face apariția pe scenă la ora 00.15. Momentele artistice vor fi prezentate de Casiana Coțofană.

La miezul nopții, primarul Astrid Fodor nu va urca pe scenă pentru a face numărătoarea inversă și a adresa câteva cuvinte sibienilor. Surse de încredere au declarat, pentru Mesagerul de Sibiu, că edilul-șef nu își petrece Revelionul în Sibiu. Fodor a ținut să le transmită sibienilor un mesaj, prin intermediul ziarului nostru: „Dragi sibieni, pășim încet spre noul an care sper să vă găsească sănătoși și plini de optimism. Dincolo de acțiuni și provocări, de suișuri și coborâșuri, cred că în atitudine stă totul. Cu încredere, cu puterea cuvintelor, dar mai ales a faptelor, suntem capabili să schimbăm în mai bine tot ceea ce ne înconjoară, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Vă doresc să găsiți în dumneavoastră motivația și forța pentru a provoca lucrurile bune să se întâmple. Urez tuturor un an 2018 cu sănătate, proiecte ambițioase și energia pentru a le realiza”.

Cap de afiș la Revelionul 2017 din Sibiu au fost Uriah Heep și Carla’s Dreams.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*