Revelion cu surprize

350.000 de lei va cheltui municipalitatea sibiană pentru organizarea Revelionului 2015.

Pentru noaptea dintre ani, municipalitatea sibiană, în colaborare cu Casa de Cultură a municipiului Sibiu a pregătit, ca în fiecare an, o serie de surprize în centrul orașului.

Muzică live

Trecerea dintre ani va fi marcată și anul acesta de un program special de concerte ce îmbină stiluri muzicale foarte diverse. Pe scena din Piaţa Mare va urca faimosul rapper Nana, trupa dance Fun Factory, dar şi nume româneşti cunoscute publicului, precum solistul de muzică populară Sebastian Stan, trupa pop-rock The Black Star şi două trupe cu un stil original, Domino şi Arhaica. Amfitrionul Revelionului va fi Cătălin Măruţă.

Fodor dă startul

Primarul interimar Astrid Fodor va fi alături de sibieni la momentul trecerii dintre ani, iar nelipsitul foc de artificii va impresiona şi anul acesta prin jocuri de lumini noi, în formă de evantai, fiind completate de efecte pirotehnice la scenă. Petrecerea din Piaţa Mare va începe la ora 22. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a municipiului Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu. Pentru organizarea acestui eveniment, Primăria Sibiu a alocat din bugetul local suma totală de 350.000 de lei.
marutaProgram

22.00 – prezentare Cătălin Măruţă
22.03 – trupa Arhaica
22.28 – trupa Black Star
22.53 – trupa Domino
23.18 – Sebastian Stan
23.36 – Fun Factory
00.00 – discurs oficial, foc de artificii
00.20 – Nana
00.50 – încheiere Cătălin Măruţă

Dana MUNTEAN
redactia@mesageruldesibiu.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*