Romanul fantasy „Basmania. Răspântia gândurilor” ajunge la Sibiu

basmaniaDupă succesul de la Târgul de carte Gaudeamus, ediţia 2014, romanul fantasy „Basmania. Răspântia gândurilor”, textul semnat de Valentin Nicolau şi ilustrat de graficianul Tudor Popa, merge mai departe către publicul din ţară, punând pe harta viselor patru oraşe în care sunteţi chemaţi la întâlnire cu autorul şi actorii săi invitaţi: Pitești, Rm. Vâlcea, Sibiu și Brașov.

Valentin Nicolau este cunoscut, în primul rând, pentru textele sale dramatice, premiate şi jucate pe diverse scene din România. Pornind de la zona arhetipală a basmului românesc, scriitorul creează un univers utopic şi paralel, care pe de o parte funcţionează ca o poveste de aventuri, atrăgătoare şi plină de suspans, iar pe de altă parte, are rădăcini adânci în psihologia colectivă, propunând o subtilă formă de sondare a subconştientului.

Sibienii pasionați de teatru imaginar sunt așteptați joi, 4 decembrie, ora 11.00, la Teatrul Gong, unde se vor putea întâlni cu autorul cărții și cu actorii care vor lectura câteva fragmente din această poveste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*