S-a lansat filiala PSRO Sibiu. Geoană e convins că vor veni în partid membri ai PSD

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a fost prezent astăzi, la Sibiu, la lansarea filialei locale a partidului, în prezenţa a câţiva membri, în frunte cu liderul local, Gabriel Piţu.

Mircea Geoană a declarat, cu această ocazie, că este convins că foşti colegi din Partidul Social Democrat (PSD) i se vor alătura în noua formaţiune. „Sunt convins că vor fi din actualul PSD, oameni de bună calitate, care ni se vor alătura, pe măsură ce lucrurile se clarifică din punct de vedere al scenei politice la nivel naţional şi la nivel judeţean”, a spus Mircea Geoană, citat de Agerpres.

El a explicat că nu a dorit să plece din PSD. „Eu nu am vrut să plec din PSD. Cei din PSD în frunte cu Ponta şi cu Dragnea au decis şi un grup de cetăţeni de acolo oarecum mai lipsiţi de opinie personală au accesat la ideea că nu mai e nevoie de Mircea Geoană în PSD. Asta nu înseamnă că nu mai e nevoie de Mircea Geoană şi de stânga românească. (…) Eu, spre deosebire de Victor Ponta, am pus umărul la campania prezidenţială a lui Victor Ponta”, a menţionat Mircea Geoană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*