Sacul moşului s-a răsturnat la ArtBoutique

35 de artizani din Sibiu, Mediaș, Blaj, Deva, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Timișoara, Argeș, Alba-Iulia, Brașov și București expun, de astăzi, la ediția de iarnă ArtBoutique.

Obiecte unicat, accesorii cochete, aranjamente și decorațiuni de Crăciun, globuri realizate manual, felicitări de sezon, piese vestimentare, bijuterii pentru toate gusturile, corpuri de iluminat, produse de îngrijire corporală homemade, deco-lumânări, jucării vesele și originale, ceramică pictată, haine croșetate și multe altele pot fi găsite, timp de trei zile, între 7 şi 9 decembrie. Cu un renume clădit în cele 12 ediții în care nu s-au făcut compromisuri în selecția participanților, târgul de produse handmade ArtBoutique le oferă sibienilor o alternativă la shopping-ul de masă. Cei care doresc să se rupă de cotidianul agitat vor găsi aici, ca de fiecare dată, o atmosferă de poveste, oameni de calitate și obiecte unicat.

 

Ateliere creative pentru copii

 

ArtBoutique găzduieşte şi trei ateliere creative având ca temă darul şi familia. În cele trei zile, cei mici vor putea învăţa aici despre valorile esenţiale ale sărbătorii de Crăciun. Tema atelierelor din acest an va sta sub semnul darului şi al familiei. Aici, Casandra Vidrighin îi va învăţa prin exemple practice în ce constă frumuseţea de a dărui, satisfacţia de a te răsplăti la final de an şi mai ales importanţa familiei în contextul Crăciunului. Astfel, micuţii vor confecţiona un ornament pentru brad folosind materiale reciclabile, ornament ce poate ascunde în interiorul său un mic obiect sau un bileţel de mulţumire pentru cineva drag. Apoi, participanţii îi vor surprinde pe cei dragi cu obiecte decorative realizate manual, utilizând colajul. După ce au învăţat să dăruiască, cei mici vor confecţiona un accesoriu vestimentar de sezon, care poate fi purtat în aşteptarea lui Moş Crăciun. Astfel, vor descoperi tainele desenului decorativ şi vor înţelege care este aplicabilitatea lui în viaţa de zi cu zi. În fine, ei vor învăţa să creeze un aranjament pentru masa de Crăciun, cu ornamente făcute de ei: steluţe, îngeraşi sau fundiţe.

 

Informaţi-vă şi cumpăraţi!

 

Cei 35 de artişti care vor expune sunt oameni obișnuiți care fac lucruri deosebite. O prezentare detaliată a artiştilor care vor expune şi a obiectelor pe care ei le confecţionează manual o puteţi  găsi pe pagina www.facebook.com/artboutiquesb.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*