Sala Transilvania, oferită gratuit pentru antrenamente juniorilor de la BC CSU Sibiu U13

Tinerii baschetbaliști de la BC CSU Sibiu U13, antrenați de Cristian Crăciun, au acces liber la antrenamente în Sala Transilvania. Galben-albaștrii beneficiază în mod gratuit de sală, timp de două ori pe săptămână, pentru antrenamente, decizia fiind luată cu scopul de a sprijini activitatea baschetbalistică și performanța tinerilor sportivi sibieni.

Lotul BC CSU Sibiu U13 este format din 14 jucători. De două ori pe săptămână, aceștia efectuează antrenamente în Sala Transilvania, alături de Cristian Crăciun, fost baschetbalist al CSU Sibiu, care a preluat echipa de juniori de mai bine de un an.

Antrenorul sibian se declară mulțumit de evoluția elevilor săi și spune că va munci alături de ei toată vară, pentru a avea un sezon și mai reușit din toamnă, obiectivul fiind clasarea la Turneul Final A. „Sunt niște copii foarte talentați. Sper să ajungă la 18 ani cu un bagaj tehnic și tactic complet pentru a face pasul la echipa mare. Mă bucur că într-o perioadă atât de scurtă, de un an și ceva, eu preluând echipa în aprilie 2017, am reușit să îi aduc la un nivel înalt, comparativ cu alte echipe din România. Mă bucur că am primit sala gratuit pentru antrenamente, mulțumesc conducerii Sălii Transilvania și celor care au făcut posibil acest lucru”, a declarat Cristian Crăciun, antrenorul BC CSU Sibiu U13.

Încurajează performanța tinerilor baschetbaliști sibieni

Managementul Sălii Transilvania, împreună cu Consiliul Județean Sibiu, au decis ca juniorii BC CSU Sibiu U13 să beneficieze în mod gratuit de facilitățile sălii, dorind să sprijine drumul spre performanță al tinerilor baschetaliști. Decizia a fost luată în ședința de luna trecută a Consiliului Județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*