Salina Turda- record de turisti in minivacanta de 1 mai

In acP1310788est sfarsit de saptamana , numarul turistilor care au vizitat Salina Turda in minivacanta de 1 mai a fost de 13.390.
Recordul de vizitatori inregistrat anul trecut in data de 2 mai ( 5.727 turisti) a fost depasit anul acesta. In data de 02.05.2015 a fost inregistrat un numar impresionant de 5.847 turisti.
Aceasta crestere a numarului de turisti vine pe fondul unei intense promovari a Salinei Turda ca fiind o spectaculoasa destinatie turistica pentru o minivacanta si a multor alte publicatii nationale care descriu Salina Turda ca fiind principala atractie turistica din Romania, dar figureaza si pe lista de obiective de vizitat a publicatiilor internationale care nu au ezitat sa o numeasca precum “o isprava a ingineriei”, “cel mai frumos loc subteran din lume” sau “parcul balnear al Transilvaniei”.
Conducerea societatii Turda Salina Durgau S.A. multumeste angajatilor care au dat dovada de profesionalism si implicare , gestionand cu succes acest numar mare de turisti. Mentionam ca nu au existat evenimente neplacute sau blocaje de circulatie in circuitul de vizitare.
Multumim, in mod deosebit, agentilor Politiei Locale Turda, care, pe parcursul celor trei zile de minivacanta, au fost alaturi de noi , acordand un real ajutor in fluidizarea traficului de acces autovehicule, nefiind inregistrate evenimente rutiere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*