Șapte cazuri noi de COVID-19 în județul Sibiu. Lista localităților din care provin noi infectați

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1230 de persoane (dintre care 1154 adulți și 76 copii). Până la data curentă au fost vindecate 758 de persoane, iar 74 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

 

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 7 persoane: 4 din municipiul Sibiu, 1 din Cristian, 2 cu domiciliu în alt județ, acestea făcând parte din următoarele categorii de vârstă:

  • 19 – 29 de ani 3 persoane
  • 50 – 59 de ani 3 persoane
  • 60 – 69 de ani 1 persoană

835 persoane sunt în carantină acasă și 125 în izolare.

La autorități au sunat în ultimele 24 de ore 76 sibieni, pompierii au răspuns la 38 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu la 120.

Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au verificat 666 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 60 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun.

S-au dat 5 sancțiuni contravenționale cu avertisment  pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii locali au aplicat 3 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 3 societăți comerciale, nefiind identificate abateri.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*